top of page

OVER KEES...

Bezoekadres:

Zeemanstraat 18,

6706 KC Wageningen

 

Studio:

Karrengas 26,

6511 GS Nijmegen

Telefoon: +31 653811578

Email: info@keespenders.com

 

KvK Nr.: 65491807

Capture the beauty of life...
A thing of beauty is a joy for ever:
Its loveliness increases; it will never
Pass into nothingness; but still will keep
A bower quiet for us, and a sleep
Full of sweet dreams, and health, and quiet breathing.
- John Keats -

 

Ik ben een gepassioneerde, creatieve en gedreven fotograaf die altijd op zoek is naar een uniek en inspirerend beeld. Een foto met een "wauw" effect. 

 

Heb je interesse in een fotoshoot, kijk dan hier voor de prijzen en de voorwaarden.

 

Mijn modefotografie kenmerkt zich door een beeld dat qua sfeer op de scheidslijn van mode en fine-art zit. Ik maak graag esthetische en edgy beelden. Bij portretten zoek ik de verbinding met de mensen die ik fotografeer om tot een authentiek beeld te komen. Ik werk graag met creatieve teams om foto's een maximale impact te geven, Ik heb een sfeervolle studio in Nijmegen maar werk ook graag op locatie door het hele land.

 

Ik ben gestart met fotografie in de jaren '80. Met een analoge spiegelfreflex camera maakte ik voornamelijk met zwartwit beelden. Ontwikkelen van films en foto's gebeurde thuis in een donkere kamer. In deze periode was ik vooral bezig met stads- en archotectuurfotografie. Sinds 2013 doe ik mode en portretfotografie en heb me daar de afgelopen jaren verder in gespecialiseerd met als resultaat een snel groeiend aantal clienten en publicaties op het gebied van modefotografie.


Door gebruik van professionele digitale Nikon apparatuur zijn de geleverde beelden haarscherp en tot zeer groot formaat af te drukken.

 

Ik ben beschikbaar voor particuliere en bedrijfsfotografie met een specialisatie in mode, portret en fine-art. De prijzen varieeren afhankelijk van de duur, locatie en de behoefte aan extra services zoals styling en visagie.

 

Ik ben ook beschikbaar voor TFP werk, maar uiteraard alleen dan wanneer het echt interessant is voor mijn portfolio. Ben je een model, muah of stylist en denk je dat we beiden kunnen profiteren van een samenwerking? Schroom dan niet om contact op te nemen en je ideeen te delen.

 

Heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaand formulier. Natuurlijk kun je ook bellen of mailen.

Neem contact op!

 

info@keespenders.com      

Thank you so much for contacting Kees Penders Photography. I will respond to your message as soon as possible.

Blijf geïnformeerd en krijg berichten toegestuurd.

Mis geen enkele update

DLX STUDIO LOGO.png

Kees Penders - Studio DLX

Karrengas 26, Nijmegen

the Netherlands

email: info@keespenders.com

phone: +31 6 53811578

bottom of page